top of page

Over mij

Mijn passie voor fotografie begon allemaal toen ik een jaartje of 8 was. Ik kreeg voor het eerst een kleine Sony camera. In het begin lag het maar in de kast en deed ik er eigenlijk niets mee. 

Op een gegeven moment zag ik een roodborstje in onze dennenboom zitten en dacht ik wat zit die er mooi bij daar moet ik een foto van maken. Dus ik pakte mijn camera erbij en ik vogelde uit hoe de camera werkte en maakte een foto. Daarna kwam er nog een koolmeesje bij en zetten ik die ook op de foto. die foto's vond ik zo leuk dat ik die hele middag foto's van onze vogels in de tuin heb gemaakt. 

 

Ik bleef hierna steeds meer foto's van de vogels in onze tuin maken en het lukte ook nog aardig goed! Ook ging ik de verschillende vogelsoorten opzoeken en iedere keer als ik een nieuwe vogelsoort had schreef ik deze op en ik hield ze allemaal bij in een boekje. 

Maar op een gegeven ogenblik had ik natuurlijk alle vogels in mijn tuin wel gezien. Toen ben ik samen met mijn vader door de polders gaan rijden, vogelhutten gaan bezoeken en op pad gegaan naar zeldzame vogels die ik via speciale websites volgde en dat doe ik nu nog steeds. Ook gingen we geregeld naar De Biesbosch en zijn we vaak bevinden op de Veluwe.

Na zoveel jaren vogels fotograferen ging mijn interesse ook steeds meer naar mensen fotografie toe. Toen ben ik wat gaan rondkijken op Pinterest en bij andere fotografen in de buurt. Zo werd ik steeds enthousiaster en heb ik de stap gemaakt om ook eens wat mensen te gaan fotograferen. Dus ik vroeg wat kennissen en vrienden of ik ze mocht fotograferen en ook hier werd ik steeds beter in en ook dit doe ik nu nog steeds. Ik hoop dat ik nog heel veel mag leren en er alleen maar beter in ga worden en mijn eigen stijl ga vinden.

bottom of page